nlc.hu
Életmód

Így néz ki a reggeli frizurakészítés egy nyolcgyerekes családnál

Így néz ki a reggeli frizurakészítés egy nyolcgyerekes családnál

Hat biológiai és két örökbe fogadott gyermeket nevelnek, apuka készíti el reggel a frizurát.

Bármelyik szülő egyetért abban, hogy a gyerekekről való gondoskodás nem könnyű feladat, még akkor sem, ha csak egy gyermeke van. Mit gondoljon erről Kelli Ingram, akinek nyolc gyerekéről kell gondoskodnia?

A 39 éves dél-karolinai Kellinek hét lánya és egy fia van, hat biológiai és két örökbe fogadott, köztük Lael (12), Ruthie (10), Salem (9), Faith (7) Eden (5), Shepherd (4), Ever (2), és Olive (1).

Kelli mégis azt mondja, élete korántsem olyan mozgalmas, mint sokan gondolnák – és még arra is van ideje, hogy hetente randevúzzon férjével, Treyvel (38).

A gyerekek valahogy organikusan jöttek egymás után. „A férjemmel mindketten azt gondoltuk, hogy körülbelül négy gyermekünk lesz, és azt hittem, hogy ez egy nagy család. Csak én és a nővérem voltunk a családunkban, így négy soknak tűnt számomra. Amikor a negyedik vagy ötödik gyerek is megérkezett, valahogy jött a többi egymás után.”

Kelli 15 hektáros területen él a húgával és családjával, és nemcsak az otthonról gondoskodik, hanem a gyermekei otthoni oktatásáért is felelős, miközben Trey ingatlanügyvédként dolgozik. De míg a gyerekei lefoglalják, Kelli azt mondja, hogy a házimunka sohasem megerőltető, bár kihívás. Van segítsége, aki mos, rendet rak, és minden második héten kitakarítja a házat.

„Az én idősebb lányaim annyira anyáskodnak és figyelnek a kisebbekre – persze nem kényszerítjük őket erre, csak természetesen teszik ezt” – mondja.

Trey is kiveszi a részét a munkából, amikor hazaérkezik, igazi csapatot alkot feleségével. A reggeli frizurakészítési rutin például az ő feladata:

Míg egyes szülők küzdenek egy kis egyedüllétért a házastársukkal, Kelli és Trey ezt a dolgot kiemelten kezelik, és elismerik, hogy egymás szükségleteit helyezik előtérbe.

Kelli így magyarázza: „A férjemmel való kapcsolatom mindig megelőzi a gyerekeimmel való kapcsolatomat, és ő is ugyanezt mondaná rólam. Nagyon jó házasságunk van. Hetente járunk el, és kiemelten fontosnak tartjuk, hogy elmenjünk együtt enni. Ez olyan fontos, mert egy nap, amikor a gyerekeink felnőnek és elmennek, mi itt maradunk egymásnak.”

Kelli és Trey élete meglehetősen idillinek tűnhet, különösen a bájos Instagram-képeken, amelyeket 226 ezer fős követőjükkel osztanak meg. Persze, hogy a vetített kép megfelel-e a valóságnak, azt csak ők tudják.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top