nlc.hu
Család

Így nyaral egy 24 fős család

22 gyereket nevelnek, elmondják a szülők, mi a legnehezebb egy ekkora családban

A Radfordék híresek arról, hogy népes családot alkotnak. A szülők összesen 22 gyermeket nevelnek.
A népes Redford család.

Sue, jelenleg 48,  Noel, 52 éves. Az első fiúk születésénél az édesanya, aki 22 gyermeket szült, mindössze 14 éves volt. Legkisebb gyermekük, Heidie, három évvel ezelőtt született, amikor Sue 45 volt. A pár a gyerekeket a családi piteüzletükkel, valamint a tévéműsorukkal és YouTube, valamint Instagram csatornáikkal tartja fent. 

A közösségi médián megosztják az életük részleteit – a heti élelmiszer bevásárlásoktól kezdve, amik több száz fontba kerülnek, egészen az iskolai ruhavásárlásokig- ám a szülők szerint nem ezek a legstresszesebb dolgok egy nagy család életében. Állításuk szerint a nyaralás megtervezése a legdurvább.

Ennek ellenére az elmúlt 16 hónapban összesen 16 alkalommal vakációztak valahol – a Disney Worldtől, kezdve Orlandón át a Maldív-szigetekig, sok helyen megfordultak. Idén, 40 000 fontos lakókocsijukkal elutaztak olyan helyekre, mint Edinburgh, ahol vadkempingeztek, és a Holgates Holiday Parks-ban is jártak.

Karácsonykor a párizsi Disneylandet élvezték, és az elmúlt évben sok vidámparkba is ellátogattak, többek között a Legolandbe és az Alton Towersba.

Egy évvel ezelőtt, meglátogatták Lappföldet is, hogy találkozzanak a Télapóval. Tehát annak ellenére, hogy azt mondják, nehéz megvalósítani az utazásokat, mégis elég sokat összehoztak már.

Sue szerint nagyon nehéz lenne mindenkit összehozni egy útra.. Mivel a 22 gyerekük közül nyolc már felnőtt, könnyen belátható, hogy ez valóban nehézkes lenne. A nő azt is elmondta egy videójukban, hogy a mosás és a házimunka is hatalmas feladat egy ekkora famíliában.

Íme a gyerekek, sorrendben: Chris, 33, Sophie, 29, Chloe, 27, Jack, 25, Daniel, 24, Luke, 22, Millie, 21, Katie, 19, James, 17, Ellie, 17, Aimee, 16, Josh, 15, Max, 14, Tillie, 12, Oscar, 11, Casper, 10, Hallie, hét, Phoebe, hat, Archie, öt, Bonnie, négy, és Heidie, három éves.

(Via)

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top