nlc.hu
Család

Hármas ikreket vesz feleségül a kenyai férfi

Szigorú menetrend szerint bújik ágyba a hármas ikrekkel a poligám férfi

A kenyai férfi hamarosan feleségül veszi a hármas ikreket.
Három nő lába ugyanolyan nadrágban és cipőben

Nemrégiben beszámoltunk egy különleges esküvőről: egy kongói férfi hármas ikreket vett feleségül, mert a nők nem akartak elszakadni egymástól, inkább ugyanazon a férfin osztoznak. Most egy kenyai férfi készül hasonlóra.

A nővérek közül Cate volt az, aki először találkozott Stevóval, akit később bemutatott az ikertestvéreinek is. Ők is beleszerettek a férfibe, aki miután együtt járt Eve-vel és Maryvel is, pár hónap után már esküvőt tervezgeti.

Mindig őszinte és hűséges vagyok, és az exeim azért hagytak el, mert azt mondtam nekik, hogy szeretnék még valakit mellettük

– vallotta be Stevo, aki úgy hiszi, hogy a szerelmét nem csak egy lánynak szánták, és poligám embernek született.

Sokan kételkednek abban, hogy a férfi elbír három nővel, de ő csak legyint a kritikákra, azt mondja, nem nagy ügy. Elárulta, hogy szigorú beosztás szerint bújik ágyba az ikrekkel, hogy megmaradjon közöttük az összhang és a harmónia.

Ez egy boldog család. Mi hárman elég vagyunk neki, és nem fogjuk megengedni, hogy még valakit hozzon magával

– jelentették ki az ikrek.

A testvérek egyébként gospel zenével szeretnének karriert befutni, annak ellenére, hogy a legtöbb keresztény csoport elutasítja a többnejűséget. Csak néhány kisebb szekta engedélyezi Afrikában és az Egyesült Államokban.

Kenyában viszont 2014 óta törvényes a többnejűség.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Fallon Michael)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top