nlc.hu
Család

14 éves anyukát és hármasikreit fogadta örökbe egy nővérke

14 éves leányanyát és hármas ikreit fogadta örökbe egy csecsemősnővér

A babák a 26. héten, koraszülöttként jöttek világra.
örökbe fogadta a leányanyát és három babáját

Az őket gondozó koraszülöttosztályon dolgozott Katrina Mullen ápolónőként, amikor találkozott az akkor 14 éves Shariya Smallal, a babák anyukájával. Katrina, aki nem mellesleg 5 fiú és 1 lány anyukája, attól tartott, hogy a kiskorú lánytól el fogják venni az ikreket, ezért fontos döntést hozott.

Az RTL cikke szerint a nővérke és a leányanya között szoros kapcsolat alakult ki a kórházban töltött öt hónap alatt, és azután is hallottak egymásról, hogy Shariya hazavitte a babákat. 

Mikor személyesen is találkoztak, döbbenten látta, milyen anyagi körülmények között élnek, aminek következtében a gyermekjóléti szervek munkatársai is jobbnak látták, ha kiemelik őket a családból.

Katrina azonnal akcióba lépett, és szinte gondolkodás nélkül határozott úgy, hogy a 14 éves lányt és mindhárom kicsit magához veszi: „Át sem gondoltam. Mindenki azt hitte, hogy megőrültem, és azon a ponton lehet, hogy igazuk is volt, de nem hagyhattam, hogy szétválasszák őket” – osztotta meg a nővérke.

Fotó: RTL pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top