nlc.hu
Baba

Napról-napra erősebbek a Kiskunhalason született hármas ikrek

Így vannak a Kiskunhalason született hármas ikrek

Fanni, Panni és Linett március 30-án születtek, és hamarosan haza is mehetnek a kiskunhalasi kórházból.

Az anyuka, Vinacsek Beatrix kimondhatatlanul szerencsésnek érzi magát több okból is: egyrészt komoly endometriózissal küzdött korábban, ami miatt kérdésessé vált, hogy vállalhat-e gyermeket, másrészt pedig azért, mert a sikeres műtétet követően elsőre sikerrel zárult náluk a lombikprogram.

A Halasmédia járt a kórházban az anyukánál és a kislányoknál, akik napról napra erősödnek és szépen gyarapodnak, érkezésüket nemcsak a szüleik, de az orvosok is igazi csodának tartják. 

„Nem nagyon volt választásom, mert annyira előrehaladott volt már ez a betegség nálam, hogy gyakorlatilag sürgősségivel meg kellett, hogy műtsenek, tehát nem volt lehetőségem gondolkodni rajta, hogy szeretném vagy nem szeretném, viszont ami nyilvánvaló, hogy ezt meg kellett tenni, hogy lehessen a későbbi lombikprogramnak köszönhetően családunk” – idézte fel az anyuka, akit a szuper orvoscsapat mégis átsegített a nehezén.

hármas ikrek

Fotó: Facebook (Dr. Szepesvári Szabolcs)

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója, Dr. Szepesvári Szabolcs személyesen gratulált a kismamának. A hármas ikrek, Kéri Fanni, Panni és Linett most még inkubátorban vannak, de anyukájuk beszámolója szerint nagyon szépen fejlődnek és igazán jó babák. Az étvágyukkal nincs gond, ha pedig megtelik a pocakjuk, gyorsan álomba is merülnek.

Nyitókép: Halasmédia pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top