nlc.hu
Család

Majdnem egy évtizeden keresztül nem tudtak egymás létezéséről

Hármas ikrekként születtek, azonban évekig nem is tudtak egymás létezéséről

Rikki, Julianne és Kendall hármas ikrekként születtek, azonban már a születésükkor szétválasztották őket, így sokáig nem is tudtak egymás létezéséről. Egy bevásárlóközpontos „incidens” azonban mindent megváltoztatott.

Rikki Jump, Julianne Scavo és Kendall Scavo hármas ikrekként születtek 1991 júniusában, azonban még a születésükkor szétválasztották őket, így évekig nem is tudtak egymás létezéséről. Édesanyjuk, a most 67 éves Kathleen kénytelen volt a férjével, Leevel együtt két gyermeküket örökbe adni, mivel nem tudtak volna három gyermeket eltartani.

Mivel anyukám siket és anyagilag sem álltak jól, a szüleim úgy döntöttek, hogy örökbe adják a testvéreimet. A szüleim mindig mondták, hogy hármas ikreik születtek, de a nővéreim nem tudtak rólam

– mesélte Rikki a Mirrornak.

A két gyermeket egy házaspár, a most 65 éves Tina, illetve férje, Ken fogadta örökbe. A két család mindössze 40 percnyi autóútra lakott egymástól.

Az egykeként nevelkedő Rikki már egészen korán tisztában volt azzal, hogy bizony, nem egyedül jött a világra, azonban testvérei minderről semmit sem tudtak, így a testvérük létezésével sem voltak tisztában. 

Rikki mindössze nyolcéves volt, amikor egy bevásárlóközpontban hirtelen egy kislány ugrott elé, mivel Julienne-nek hitte. Mint utóbb kiderült, ez a bizonyos kislány a nővére volt, ennek hatására kezdtek levelezni egymással. Az első találkozásukat – amikor még csak 11 évesek voltak – háromévnyi levelezés előzte meg. 

Nagyon erős kötelék van köztünk, ami már az írásainkból is érződött, így amikor találkoztunk, úgy éreztük, mintha mindig is ismertük volna egymást. A szüleink számára ez sokkal jelentőségteljesebb pillanat volt. Anyukám mindig is rengeteg bűntudattól és szégyentől szenvedett az örökbe adás miatt, azonban amikor meglátta a testvéreimet a szüleikkel, tudta, hogy helyesen cselekedett

– mondta a lány.

Rikki testvére, Kendall azt is elárulta, hogy nagyon izgult az első találkozás előtt, ami érthető, hiszen egy rendkívül különleges helyzetről van szó, de ennek ellenére úgy érezték, mintha mindig is ismerték volna egymást. Legjobb barátokként viszonyultak egymáshoz és izgatottan várták, hogy elkezdődjön ez az új és izgalmas fejezet a család életében. 

A lányok kacifántos életét még bonyolította, hogy a biológiai édesapjuk valójában nem is Lee, ugyanis a férfi korábban vazektómián esett át.

Rikki 13 éves volt, amikor megtudta, hogy valójában mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. A lány édesapja halála után tudta meg az igazságot, mivel az anyukája még véletlenül sem szerette volna megkockáztatni, hogy ne őt tekintse az igazi apukájának. A kislányt természetesen sokkolta a hír és kellett némi idő ahhoz, hogy feldolgozza a történteket, azonban elmondása alapján ez nem változtat semmin. 

Rikki Jump, Julianne Scavo és Kendall Scavo

Rikki Jump, Julianne Scavo és Kendall Scavo (Fotó: Instagram/lukewhoisyourfather)

Több mint egy évtized elteltével úgy döntött, hogy felkeresi biológiai édesapját, akinek egy e-mailben mutatkozott be. A férfi meglepően kedvesen válaszolt, illetve nyíltan mesélt magáról és az életéről. Rikki és nővére, Julianne még idén áprilisban találkoztak a férfival. Harmadik testvérük erre még nem állt készen.

Nem volt könnyű, de a történetünkből fakadóan egyértelművé vált, hogy igenis te választod meg a családod, és a szüleid azok, akik felnevelnek téged. Valami igazán szép dolog jött ki ebből a helyzetből. Nagyon szívmelengetőnek találom, hogy az anyukám megáldott két gyermekkel egy olyan párt, akik már 7 éve próbálkoztak azzal, hogy gyermekük szülessen.

– mesélte Rikki.

A trió mindemellett egy TikTok-csatornát, illetve egy Instagram-oldalt is elindított, ahol szó esik különböző rejtélyekről, botrányokról, illetve családi diadalokról is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top