nlc.hu
Életmód

A férje lett a nevelt gyerekéből

Férjhez ment a 31 évvel fiatalabb nevelt fiához

Nagy felháborodást keltett Tatárföldön, hogy az ismert, 53 éves énekesnő, Aisylu Chizhevskaya-Mingalim összeházasodott a 22 éves nevelt fiával, Daniillal, aki 8 éve került hozzá. Aisylu éppen az egyik kazanyi árvaházban oktatott zenét, amikor megismerkedett a 13 éves fiúval, akiről egyből kiderült, hogy osztozik a zene iránti szenvedélyében, és pár órával később már duettet énekeltek. A tehetséges fiatal hamarosan már zenei tehetségkutatókban is feltűnt, 14 éves korában pedig a sztárénekes nevelt gyereke lett, és azóta együtt éltek. Október 20-án azonban egybekeltek, sokkolva ezzel a közvéleményt. Sokan az “ország szégyenének” kiáltották ki Aisylut.

Aisylu Chizhevskaya-Mingalim

Aisylu Chizhevskaya-Mingalim és a nevelt fiából lett férj, Daniil – Forrás: YouTube – videó

A házasságunk teljesen más szinten van, a kreativitás által egyesített családot nem lehet tönkretenni” – reagált a felháborodásra az énekesnő, hozzátéve: az emberek nem igazán értik a helyzetüket.

A hatóságok annyira felháborodtak a bizarr frigyen, hogy elvették az énekesnő további  5 nevelt gyerekét és Kazany környéki árvaházakba vitték őket. Aisylu azóta is igyekszik meglátogatni őket, és bízik benne, hogy visszakaphatja őket.

Az énekesnő állítja, a házasságuk csak lelki természetű, nem pedig fizikai, ahogy azt sokan feltételezik. “Nehéz idők jöttek, és egyszerűen féltem Daniilt. A zenére lett teremtve, nem pedig a háborúra, közben pedig abban az életkorban van, amikor már a fiataloknak is fegyvert kell ragadniuk. Gondolkoztam, hogyan védhetném meg. Beszéltem néhány ismerősömmel, és ők javasolták nekem azt a lépést, hogy házasodjunk össze. Daniil már felnőttkorú, van még 5 örökbefogadott gyerekem és a saját fiam, összesen 6 kiskorú gyerek, így Daniil sokgyermekes apa lett a házasságkötéssel, és nem sorozhatják be” – magyarázta az énekesnő, mi állt valójában a házasságkötésük mögött.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top