nlc.hu
Család

96 gyereke született a spermadonor apukának

96 gyereke született, most körbeutazza a világot, hogy megismerje őket

Ez nem egy filmnek a forgatókönyve, hanem a valóság. Az amerikai férfi még a munkáját is otthagyta, hogy megismerje a gyerekeit.
Spermadonor

Akár egy átlagos történet is lehetne, miért döntött úgy a 32 éves Dylan Stone-Miller, hogy felmond a munkahelyén, azonban az ő sztorija minden, csak nem átlagos. A férfi a Georgia Állami Egyetem pszichológushallgatójaként kezdett spermiumot adományozni, és hat éven keresztül segített pároknak teherbe esni. Körülbelül 100 dollárt (mai árfolyamon 35 ezer forintot) fizettek neki ültetésenként, melyre állítólag azért volt szüksége, mert összeütközésbe került a törvénnyel. Ittas vezetés miatt letartóztatták, a pénzt pedig a jogi költségei finanszírozására használta fel.

Dylan engedélyezte a spermabanknak, hogy információkat osszanak meg személyazonosságáról, amikor biológiai gyermekei betöltik a 18. életévüket, de erre hamarabb sor került, mint gondolta.

2020-ban a hatéves Harper és húga, Harlow szülei felvették a kapcsolatot a férfivel. A Wall Street Journal szerint a család a következőket üzente neki: „Reméljük, hogy semmilyen módon nem érzed magad megsértve, de ez a kanadai hálaadás, és el akartuk mondani, mennyire hálás neked a családunk.” Az üzenet mellé fotót is csatoltak, és a férfi rögtön felfedezte Harperben saját magát, így végül csatlakozott egy Facebook csoporthoz, ami lehetővé tette számára, hogy kapcsolatba lépjen más szülőkkel is.

Dylan eddig 23 gyermekével találkozott, de úgy tűnik, hogy még 71 utódja van szerte a világon, akikkel szeretne megismerkedni. Még egy táblázata is van, amelyben naplózza az összes gyermeke nevét, életkorát és születésnapját, valamint a találkozáskor megismert részleteket.

A férfi azt mondja, furcsa, hogy donorként emlegetik, nem pedig gyermekei biológiai apjaként, de még ennél is furcsábbnak élte meg, hogy „a lányom szemébe néztem, és azt kellett mondanom, nem vagyok az apja”.

Dylan ötletének, hogy az összes gyermekét meglátogatja nem minden szülő örül, ez azonban nem tántorítja el a férfit, hogy mind a 96 gyerekével felvegye a kapcsolatot.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top