nlc.hu
Család

77 gyerekes spermadonor

Nem tud leállni a Sperminátor, akinek már 77 gyereke van

Még nem akar „nyugdíjba vonulni” a lelkes spermadonor, még több családon segítene.

A „Sperminátor” néven ismert férfi spermáját már több tucat nőnek eladományozta, így történhetett meg, hogy már 77 (más források szerint 78) gyereke született. Ari Nagel spermadonor azt mondja, szeret segíteni, de nem akar istent játszani, inkább nem tud nemet mondani.

Nem tud leállni a Sperminátor, akinek már 77 gyereke van

Nem tud leállni a Sperminátor, akinek már 77 gyereke van (Fotó: Unsplash)

A Dr. Oz Showban a 44 éves férfit arról kérdezték, mi motiválja abban, hogy spermáját ennyi embernek eladományozza. A főiskolai tanár tagadta a vádat, miszerint „istent akar játszani”. „Talán nem vagyok jó abban, hogy nemet mondjak” – indokolta meg, miért szórja szét a magvait a világban.

A lelkes spermadonor azt is elmondta, imád segíteni ezeknek a nőknek. „Azt hiszem, bizonyos szempontból legalább annyi szeretetet és örömet kapok így, mint más szülő.”

Ari elárulta, korábban valóban szexelt azért nőkkel, hogy így segítse őket a megtermékenyülésben, de ma már inkább egy csészébe végzi el a dolgát.

A férfi „tevékenységére” már az egészségügyi minisztérium is felfigyelt, és kapcsolatba is lépett vele arra utasítva a spermadonort, hogy álljon le szolgáltatásának reklámozásával.

'Sperminator,' 44, who has fathered 78 children and currently has 13 women pregnant reveals he just 'can't say no' - and...

Közzétette: News98 – 2021. május 4., kedd

A Sperminátor elárulta, örömöt okoz neki az adományozás. Segített már leszbikus párnak, negyvenes egyedülálló nőknek is.

Ari korábban elmondta, a karantén alatt sem unatkozott: „A karantén alatt nem sütöttem otthon, és nem csináltam tavaszi nagytakarítást sem. De más módon igen termékeny voltam” – viccelődött az akkor „még csak” 64 gyerekes férfi.

(via)

Cikkeink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top