Egészség

A karantén alatt sem unatkozott a Sperminátor, már 64 gyereke van Ari Nagelnek

A 44 éves férfi alternatív megoldást kínál a nőknek és a pároknak. A járvány kezdete óta öt gyereke született.
ari nagel spermadonor sperminátor

Öttel nőtt a gyerekeinek a száma a koronavírus-járvány kezdete óta a Sperminátorként emlegetett Ari Nagelnek. A New York-i férfinek így már összesen 64 utódja van.

A civilben matematikaprofesszorként dolgozó Nagelhez olyan nők és párok fordulnak, akik nem bírják kifizetni a mesterséges megtermékenyítés magas költségeit, vagy nem tudnak – esetleg nem akarnak – örökbe fogadni, és alternatív megoldást keresnek.

A 44 éves férfi állítja, sosem kért pénzt az „adományáért”, és ma már csak a legritkább esetben szexel az „ügyfelével”. Általában nyilvános helyen találkoznak, a férfi kimegy a vécébe, majd átadja a spermáját egy menstruációs tölcsérben.

A járvány miatt volt egy időszak, amikor senki sem kereste a férfit, de azért így sem unatkozott. Négy nőnek adta a spermáját a karantén alatt a lakásában.

„A karantén alatt nem sütöttem otthon, és nem csináltam tavaszi nagytakarítást sem. De más módon igen termékeny voltam”

– viccelődött a Sperminátor.

Nagel egyébként valamilyen formában mindegyik gyerekével tartja a kapcsolatot. Néhányukat hetente többször is meglátogatja, a távoli országokban élő utódainak pedig a közösségi oldalakon üzen.

(New York Post)

(Kiemelt kép: Facebook/Ari Nagel)

További hírek spermadonorokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top