Vicces videó készült a csokijuktól megfosztott gyerkőcökről

nlc | 2012. November 07.
Verekedés, hiszti, sírás – így reagálnak a gyerekek, ha elveszik a cukorkájukat, pontosabban csak azt hiszik, hogy elvették a cukorkájukat. Nagyon édes és tanulságos videó!

Jimmy Kimmel amerikai showman már a tavalyi halloweenkor is arra kérte a szülőket, hogy mondják azt a gyereküknek, megették a gyerek összegyűjtött cukorkáit, és vegyék fel a reakciót. A tavalyi videót több mint 35 millióan nézték meg a YouTube-on, ezért idén újra meghirdették a szülők között a különös felhívást. Az idei videó, ha lehet fokozni, még a tavalyinál is viccesebb, aranyosabb, meghatóbb. Angoltudás nélkül is jól lehet szórakozni vagy olvadozni a gyerekek reakcióin, akik tényleg annyira el tudnak keseredni a cukorkáik elvesztése miatt, hogy valami elképesztő.

Forrás: YouTube

A videót a 37. másodperctől érdemes nézni, addig Jimmy Kimmel mond egy kis bevezetőt, aztán jöhet a gonosz szülők szórakozása. A szülők közlik a gyerekükkel, hogy megették az összes cukorkájukat, amire a legtöbben éktelen sírásra gerjednek, vagy egyszerűen csak földhöz csapják magukat. A legfélelmetesebb pedig az a kisfiú, aki egyszerűen csak ásványvizes palackot vág az anyukájához.

Íme a cukorkától megfosztott gyerekek:

Kedvencünk a kis fekete hosszú hajú kislány rózsaszínben, aki nagy hüppögések közepette megbocsát az anyukájának, és elhaló hangon közli, hogy „I love you”, vagyis „Szeretlek”. És a videó végén pedig néhány igazán édes kisgyerek van, akik nem duzzognak, hanem egyszerűen csak azt akarják, hogy az anyukájuknak jó legyen és kész.

Exit mobile version