A személyi edzője miatt dobta a férjét az 50 éves nő

nlc | 2015. November 27.
Az 50 éves nő, aki férjét lecserélte a személyi edzőjére, azt mondja, soha nem volt még ennyire boldog. Szerelme abban is segít neki, hogy testét olyanra formálja, amilyen a húszéveseknek sincs.

A most 50 éves Pamela 2009-ben kötött házasságot Vince-szel, akit két évvel később az 58 éves, személyi edző, Ray miatt dobott. Az asszony és férje 2010 februárjában Spanyolországba költözött, másfél év után már gyengéd érzelmek fűzték a személyi edzőként tevékenykedő férfihez. Innentől nem volt visszaút, elvált férjétől, nyitott egy saját fitnesztermet, és Ray új párja lett.

A szerelmesek mindennap együtt edzenek, és Pamela állítása szerint még soha nem volt ilyen boldog. Már az első találkozásnál elbűvölte őt a sportos férfi. És annak ellenére, hogy exférje magasabb a trénernél, Ray izmai azonnal levették a lábáról, hiszen Pamelát mindig is vonzotta a kigyúrt test látványa.

Az asszony maga is meglepődött az érzésein, hiszen boldog házasságban élt, és esze ágában sem volt férjétől elválni. De amikor a személyi edző betoppant életébe, szempillantás alatt megváltozott minden. Innentől már tudta, élete hátralévő részét Ray-vel akarja tölteni. Érzéseit a férfi viszonozta, így Vince-szel csendben elváltak.

A közös személyi edzések látható eredményt hoztak Pamela testén. Az 50 éves nő remek formában van Ray szakmai hozzáértésének köszönhetően. Te mit gondolsz?

Olvashatsz még cikkeket személyi edző témában az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Exit mobile version