Felköszöntötte exnejét a szülinapján, ezzel is jó példát mutatva gyerekeinek

nlc | 2017. Október 12.
Exfelesége születésnapjára egy csokor virágot és ajándékot is küldött a férfi gyerekeivel.

Billy Flynn elvált, kétgyerekes apuka minap felköszöntötte exfeleségét annak születésnapján. A férfi virággal és ajándékkal kedveskedett a nőnek, gyerekeinek pedig segített születésnapi reggelit készíteni.

Hogy ez miért érdekes? Csak azért, mert a férfi cselekedete jó példája annak, hogy elvált társak közt is megmaradhat a szeretet- és tiszteletteljes kapcsolat. Sajnos ezt nem mindenki érti. A férfi a Facebookon osztotta meg nagy sikert arató posztját.

„Többen is értetlenkedtek a tettem kapcsán, ami rettentően idegesít. Két fiút nevelek. Az a kép fogja részben meghatározni a személyiségüket és tetteiket, amelyet én nyújtok. Az, hogy hogyan viselkedem a nőkkel én, befolyásolja az ő gondolkodásukat is a női-férfi viszonyokról. Ha én nem mutatok jó példát, hogyan várhatjuk el, hogy megfelelően viselkedjenek majd? Sokszor felül kell emelkednünk a fájdalmainkon és sértettségünkön a gyerekeink miatt. Sokkal fontosabb dolog, mint saját magunk. Neveljetek jó férfiakat és erős nőket, mert sokkal nagyobb szükség van rájuk, mint valaha!”

Popsugar

Exit mobile version