nlc.hu
Család

Durva kommenteket kapott az a hatgyerekes nő, aki készételt adott a gyerekeinek

A hatgyermekes anyát szétszedték a kommentelők, mert készételt csomagolt a kicsiknek

Nem tetszett a kommentelőknek, hogy készételt ad a gyerekeinek.

Emma Williamsnek hat gyermeke van és a Tiktokján legutóbb olyan videót osztott meg, amelyben megmutatta, mit ad a gyerekeinek vacsorára: mirelit csirkemellet, krumplikrokettet és paradicsomos spagettit.

hamburger tálcán

Fotó: Getty Images (A kép csak illusztráció)

A videója alatt megérkeztek a tökéletes szülők, akiktől persze rengeteg kritikát kapott. A problémájuk az volt, hogy készételeket csomagol, és ez szerintük nem a legjobb egy gyereknek. Volt azonban olyan is, aki azt írta, végre valaki fel meri vállalni a valódi énjét.

A nő így válaszolt a háborgóknak:

Ahogy sokan tudjátok, én egy anya vagyok a TikTokon, aki nagyon egyszerű, könnyű, és esetleg fagyasztott ételeket készít. Nagyon egyszerűek és a gyerekek is nagyon szeretik. Az van, hogy én se megyek át olyan ember oldalára, aki a gyerekének quinoát vagy ezeket az ebéddobozokat adja azzal a különböző dolgokkal, mert tudom, a gyerekeim sosem ennék meg, és nem kezdem el őket kritizálni” – magyarázta.

Sok családban válogatós a gyerek, vagy egyszerűen csak valamiért nincs kedve enni, ilyenkor a szülők minden bevetnek, hogy legalább néhány falatot egyen. Ebben a cikkben olyan játékos ötleteket szedtünk össze, ami még a legválogatósabb gyerekeket is “megszelídíti”.

(24)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top