Fotózással lepte meg Down-szindrómás testvérét a modell

nlc | 2017. Október 16.
A Down-szindrómás Brittany és modell öccse, Chris imádják egymást. Ez a róluk készült fotókról is sugárzik.

Chris Garafola amerikai modell nővére, Brittany Down-szindrómás. Rendkívül közel állnak egymáshoz, amellett, hogy testvérek a legjobb barátok is. A férfi azt mondja, az életénél is jobban szereti a nővérét. 

Brittany mindig is szerette ugyanazokat a dolgokat csinálni, amiket az öccse. Amikor Chris mutatott neki egy újságot, amelyben modellként szerepel, Brittany azt mondta, ő is szeretne modell lenni. A férfi pedig úgy döntött, teljesíti a kívánságát. Közösségi oldalán kért segítséget a fotózás megszervezéséhez, melyet születésnapi ajándékba szánt nővérének. A felhívásra rengeteg kiváló fotós jelentkezett.

Az utolsó pillatatig sikerült titokban tartani Brittany előtt a meglepetést. Amikor pedig a fiatal nő rájött, hogy mit kapott, könnybe lábadtak a szemei, és megölelte öccsét.

Megcsinálták Brittany frizuráját, csinosan felöltöztették, majd jöhetett a fotózás. A szülinapos úgy viselkedett a kamera előtt, akár egy profi. Természetesen közös fotók is készültek a testvérpárról.

Aki ma vagyok, azt a testvéremnek köszönhetem – fogalmazott Chris. – Brittany mutatta meg nekem, hogyan érezd magad gyönyörűnek a magabiztosnak a bőrödben, és azt is, hogy mi is a feltétel nélküli szeretet.”

Daily Mail

Exit mobile version