Család

Keresett gyerekmodell lett a Down-szindrómás kislány

A 3 éves Down-szindrómás Francesca Lockwoodot az egyik legnevesebb nemzetközi modellügynökség szerződtette gyerekmodellnek.

Francesca Lockwood harmadik gyerekként érkezett a családba. Szülei nem számítottak rá, hogy bármi probléma lesz az újszülöttel, ezért nagyon megijedtek, amikor kiderült, hogy a kislány Down-szindrómás. De ahogy teltek a hónapok, és egyre több tudást sajátítottak el erről az állapotról, rájöttek, hogy csodálatos kislányuk van.

Francesca modellkarrierje egy helyi gyermekszépségversenyre való nevezéssel kezdődött, ahol az anyuka legnagyobb meglepetésére több ezer gyerek közül a legjobbak közé választották. Ezután több Youtube-videóban is feltűnt gyerek statisztaként, nemrégen pedig az egyik nagy nemzetközi modellügynökség, a legkülönbözőbb állapotú gyermekmodelleket foglalkoztató Zebedee Management szerződtette. 

Francesca esetében ez nem a modellkedésről szól. Bár ő imád szerepelni, mégis inkább azért csináljuk, hogy megmutassuk a nagyvilágnak, Down-szindrómával is teljes, boldog életet lehet élni

– nyilatkozta Francesca édesanyja. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top