nlc.hu
Család

Arcon harapta a lányát, mégis megtartotta a kutyát

Arcon harapta a kislányát, mégis megtartotta a kutyáját ez a nő

Az anyuka szerint az állat önvédelemből cselekedett.
Klara Tsetkin

Minden szülő legrosszabb rémálma, hogy a szeretett háziállata egy nap rátámad a gyerekére: egy TikTok-felhasználó, Klara Tsetkin egy nap éppen ebben a szörnyű helyzetben találta magát, miután cocker spánielje, Bart nekiesett kislányának, Milanának – írta meg a LadBible.

A legtöbben ilyenkor azonnal elaltattatnák, vagy legalább menhelyre vinnék az állatot, de nem Tsetkin: ő úgy döntött, hogy a történtek ellenére is megtartja Bartot. A nő szerint a kutya önvédelemből cselekedett, és szándékosan sosem támadna senkire.

Az anyuka elmondása szerint Bart beteg volt a baleset idején és el akart bújni az ágy alatt; a nő hároméves kislánya, Milana azonban ezt nem értette meg és megpróbált úgy játszani vele, ahogy mindig szokott.

Amikor Tsetkin nem figyelt, a kislány megpróbált felmászni az állat hátára, aminek hatására a kutya agresszívvé vált és a gyerekre támadt. Milana arcát érte a harapás, a sebet később több öltéssel kellett összevarrni.

Az internet népét persze megosztotta a videó. Sokan rossz anyának nevezték a nőt és arról beszéltek, hogy rá kéne hívni a gyámhivatalt, mert egy veszélyes állatot tart a gyerekeivel egy térben.

Mások azonban kiálltak Tsetkin mellett: ők úgy vélték, hogy a nő helyesen cselekedett és egy szerencsétlen baleset még nem határozza meg az állat habitusát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top