Család

Lebuktatta a fogtündért ez a dörzsölt kislány

Biztos, hogy még sokra viszi az életben az agyafúrt kis nőszemély.

A Liverpool-i Gemma Sealey mit sem sejtve osont be a minap 10 éves Sienna lánya szobájába, akinek aznap esett ki az utolsó tejfoga. Amikor aztán benyúlt a kislány párnája alá, olyan levelet talált, amit elolvasva alig tudta abbahagyni a nevetést. A szöveg így szólt:

“Szia fogtündér – vagyis anya. Kérlek válaszolj!

Lányod, akinek csaknem 10 éve hazudsz.

Utóirat: Tudom, hogy te vagy az, anya!”

Gemma – miután könnyesre nevette magát, és a levelet gondosan eltette, hogy évek múlva is örömét lelhesse benne a család – szót fogadott és válaszolt a levélre. Ezt írta:

“Kedves Sienna!

Itt a fogtündér (nem anyukád). Nahát, kiesett az utolsó tejfogacskád is! Itt egy kis pénz, használd egészséggel, és soha ne veszítsd el a hited!

Utóirat: Ok, lebuktam. De légyszi ne mondd el a húgodnak és az öcsédnek. Bocs, hogy hazudtam.

A fogtündér – vagyis anya”

Mint kiderült, Sienna már egy éve tudta a nagy titkot, ugyanis egy este, amikor kiesett a foga, és tudta, jönni fog érte a fogtündér, csak tettette, hogy alszik és látta, hogy az anyukája rejti el a fogacskáért járó zsebpénzt a párnája alatt. Az egyetlen ok, amiért csak most leplezte le mamáját, hogy az összes tejfogért járó pénzt szerette volna előbb begyűjteni.

Micsoda rafinált gyerkőc, nem igaz? Biztos sokra fogja vinni az életben.

Forrás: Mirror

Gyerekek, akik igazán fején találták a szöget:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top