nlc.hu
Család

Jobban keres édesanyjánál Remy, a négyéves gyermekmodell

Gyermekmodell lett a Down-szindrómás kisfiú, aki már jobban keres mint édesanyja

Még csak négyéves, de már most is nagyon sikeres Remy Blackburn.

A 33 éves Amy Blackburn attól félt, hogy fiának, aki Down-szindrómával született, kevesebb lehetősége lesz a boldogulásra. Remy még csak négyéves, de már bebizonyította, hogy édesanyja félelmei teljesen alaptalanok voltak, gyermekmodellként, illetve influenszerként is egyre sikeresebb, sok követője van és nagy márkákkal is dolgozott már együtt. 

Mint Amy elmondta, teljesen más céllal hozták létre fia Instagram-oldalát, csak szerették volna megmutatni, hogyan éli mindennapjait és szerettek volna kapcsolatot teremteni más családokkal, majd megkereste őket egy modellügynökség.

Az édesanya szerint nagyon változó, hogy Remy mennyi pénzt keres egy hónapban, de az összeg akár a 2000 fontot (kb. 864 ezer forintot) is meghaladhatja, ami több mint az ő fizetése. Remyt nyilván nem foglalkoztatja a pénz, egyszerűen imád öltözködni, modellkedni, állítólag ezek jobban érdeklik, mint a játékok. 

Amy és Remy Blackburn

Fotó: Instagram/@i_am_remy_b

Az ismertség sajnos azzal is jár, hogy meg kell küzdeni a rosszindulatú kommentelőkkel. „A hozzászólások nagy része pozitív, de amikor valaki valami szörnyűséget ír, az nagyon meg tud viselni” – tette hozzá a kisfiú édesanyja. 

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top