A kanadai miniszterelnök hároméves kisfia széttrollkodja a hivatalos rendezvényeket

K.G. | 2018. Február 27.
Justin Trudeau kanadai miniszterelnök legkisebb, hároméves fia, Hadrien a net kedvencévé vált csupán azzal, hogy lázad minden ellen, ami kötelező lenne.

A képeket nézegetve Hadrienről a híres Cseh Tamás dal egy részlete jutott eszembe: „Na, most ellenállok, kérem szépen.” Hadrien ugyanis tényleg ellenállt mindennek, amit a szülei és a környezete akart tőle a családi indiai utazáson, ami nemcsak vakáció volt, hanem azzal a céllal is ment oda a miniszterelnök, hogy erősítse a kanadai-indiai kapcsolatokat. Hadrien azonban szemmel láthatóan magasról tesz a politikára, és milyen jól teszi!

Persze ez nála életkori sajátosság, általában a háromévesek nem túl kompromisszumkészek, és ha azt szeretnéd tőlük, hogy vegyék le a pulcsijukat, akkor biztos, hogy inkább felvesznek rá még egyet, ha pedig a kedvenc zöld tányérjukban rakod eléjük az ebédet, akkor juszt is a pirosat akarják. Csak hogy lásd, ki az úr a házban még akkor is, ha éppenséggel pont egy miniszterelnök vagy.

Hadrien sem zavartatta magát, hogy híres és köztiszteletben álló miniszterelnök apukáját ne égesse szénné a nagy nyilvánosság előtt, simán a földre vetette magát, ha épp hisztizhetnékje volt a legszentebb helyen, és esze ágában sem volt engedni, hogy levegyék ott a szandálját, ahol márpedig csak mezítláb szabad mászkálni. Ha neki olyan kedve volt, dobálta a virágokat és táncolt, mintha nem lenne holnap. Egyszerűen csak elolvadni lehet tőle!

Exit mobile version