Rossz anyának nevezték, visszavágott

nlc | 2018. Április 05.
Rengeteg kritikát kapott a nő, miszerint rossz édesanya.

A személyi edző Sia Cooper két gyermek édesanyja. A közelmúltban többször is negatív kritikák érték a szociális médián keresztül, megkérdőjelezve nevelési módjait. 

Cooper végül az Instagramon reagált az őt ért vádakra:

„Úgy tűnik, szinte lehetetlen, hogy ma valaki a nagy könyvben leírtak szerint vagy akár a politikailag korrektséget tekintve jó anya tudjon lenni, mert bárhova fordulsz, mindig egy másik anya ítélkező szavaiba fogsz ütközni. Rossz anyának neveztek már azért, mert a terhesség alatt dolgoztam, mert sportoltam, miután megszülettek, mert olykor cukrot adok nekik, vagy éppen azért, mert néha velük alszom.

Nincs egy helyes útja az ideális anyaságnak. Mindannyian ugyanabban a versenyben vagyunk, és mindent megteszünk, amit csak tudunk. Az anyaság nem működik mindenhol ugyanúgy, ami az egyik család számára bevált, talán egy másik számára nem igazán. Kik vagyunk, hogy megítélhetjük egy másik anya választását vagy érvét?”

A posztot több mint 22 ezren lájkolták, és 1500 hozzászólást kapott. Sokan megosztják saját „rossz anya vagyok” tapasztalatukat.

 

Yahoo Lifestyle

Exit mobile version