Megható videón, amikor a rákból gyógyult apuka hazatér

H. A. | 2019. Október 12.
Maisy Dickson apukája, Chris nem szólt előre, hogy hazaengedték a kórházból, ráadásul gyógyulva a rákbetegségből.

Az apukánál hat évvel ezelőtt diagnosztizáltak húgyhólyagrákot, aki azóta számtalan kezelésen, főként kemoterápián esett át. Minden igyekezet ellenére a tumor időről-időre visszatért, legutóbb júliusban, ezért Chris radikális döntésre szánta el magát: egy olyan 9 órás nagyműtétnek vetette alá magát, mely során kivették a teljes húgyhólyagját, eltávolították a prosztatáját, az ottani nyirokcsomóit, a spermazsákjait és más, környező szerveit is. 

Chris legkisebb lánya, a nyolc éves Maisy Dickson egészen a műtétig egyetlen éjszakát sem töltött az apukája nélkül. Miután ezt is mondták neki, a kislány arra számított, hogy a műtétet követően apukája csak két hét múlva fog hazaérni. Ám Chris szerencsére már 9 nap múltán olyan jól érezte magát, hogy orvosai kiengedték a kórházból, de hazatérését az utolsó pillanatig sikerült a legnagyobb titokban tartania, hogy annál nagyobb legyen a meglepetés a kis Maisynek.

A nagy hazatérés pontosan úgy történt, hogy Maisyt anyukája, Sharon felküldte a szobájába, hogy csekkolja a telefonján a Snapchat alkalmazást, mert az apukája küldött neki valamit. Amikor a kislány megnyitotta, egy kép fogadta, amin a 43 éves apukája a földszinti nappalijukban fekszik a kanapén, ölelésre tárva a karjait. A kislány ezek után persze azonnal leszaladt a lépcsőn, hogy üdvözölje az apukáját, a videón már a nagy egymásra találás jelenete látható.

Maisy a Mirrornak azt nyilatkozta, jelenleg ő a legboldogabb kislány a világon. Az apukája pedig a legjobb barátja, ezért utálta, hogy kórházban van, de most végre visszakapta, és biztos benne, hogy nincs több rák, Chris egészséges lesz élete végéig.

Exit mobile version