Szexrobot barátnőjét veszi feleségül az ukrán testépítő

H. A. | 2019. December 09.
Yuri Tolochko Kazahsztánból kitart szíve választottja, Margo mellett, aki nem olyan rég átesett jó pár plasztikai műtéten.

A kazah színész-testépítő többek között egy orosz televízióműsorban beszélt kapcsolatáról szerelmével, Margóval, akit egy bárban ismert meg. Épp egy másik férfi erőszakoskodott a nővel, de jött Tolochko, és a védelmére kelt. Azóta tart a szerelem, 8 hónapja randiznak egymással, és Tolochko Instagram csatornája alapján sülve-főve együtt vannak. Mint párja elárulta, Margo ugyan nem tud főzni, de nagyon szereti a grúz gasztronómiát, és igazi érző lélek lakik benne.

Azt egyelőre nem tudni, hogy hol és mikor kerül sor az esküvőre. Az viszont kiderült, hogy Tolochko az utóbbi időben Margo több plasztikai műtétjét is kifizette, melyekre azért volt szükség, hogy a barátnő csinosabb legyen. Ezek mind valódi műtétek volt, valódi orvosokkal, és most a férfi rendkívül elégedett a végeredménnyel.

A furcsa párost bemutató Daily Star Online-nak egy szexrobotgyártó vállalat elmondta, egyre több olyan ügyféllel találkoznak, aki valódi barátnőjét egy szexrobot partnerre cseréli. Mindeközben Sheffieldben anya és lánya egy olyan speciális bordélyházat nyitottak, ahol Samantha, a szexrobot az alkalmazott.

Via 

Kiemelt képünk illusztráció

Exit mobile version