Életmód

Egy sörözőben házasodott össze két kutya

Valódi anyakönyvvezető adta össze a szőrös párt.

Pazar ceremónián házasodott össze két kutya, Fiji és Dotty az angliai Somersetben. Az esküvőt a walesi hercegről elnevezett sörözőben tartották, nagyjából ötven fős násznép előtt.

Az ara és a vőlegény direkt számukra készült esküvői öltözékeket viseltek. A szertartást egy valódi anyakönyvvezető, Pippa Hamilton bonyolította le. Amikor felkérték a feladatra, először hezitált, mivel nem szerette volna leértékelni a munkáját, ám végül igent mondott.

kutyaesküvő

Fiji és Dotty (Fotó: Len Copland / SWNS)

A ceremóniát persze a négylábú házasulandókra kellett szabni. Gyűrűhúzás nem volt, viszont a pórázaikat jelképesen összekötötték.

„Szokatlan volt, még soha nem csináltam ilyesmit, ám ez rávilágít, hogy szerelemre mindenkinek szüksége van” – jegyezte meg Hamilton.

Az esemén szervezője, Amanda Reed elárulta: a két golden retriever korábban szépségversenyt is nyert. Régóta barátok, és gazdáik jó ötletnek tartották, hogy összeadják őket.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top