Hozzámegy vér szerinti apjához egy 18 éves tinédzser

nlc | 2020. Május 30.
Név nélkül mesélte el egy nő egy magazinnak, hogyan lett vérfertőző kapcsolata apjával.

Interjút adott a The Cutnak egy 18 éves lány, aki nemsokára hozzámegy biológiai apjához.

A nő a vérfertőző kapcsolatról a portálnak elmondta, hogy 12 éven át nem beszélt a férfival, aki két évvel ezelőtt kereste meg őt és édesanyját, hogy újra felvegyék a kapcsolatot.

Apa és lánya chatelni kezdtek és „kiderült, hogy nagyon hasonlítanak egymásra“. „Ugyanazok a kedvenc sorozataink és imádunk rajzolni” – mondta a lány a The Cutnak.

Az anonim mesélő azt is elmondta, hogy amikor először töltött egy hetet apjánál, rájöttek, hogy „vonzódnak egymáshoz és miután megvitatták, hogy baj lenne -e, ha csókolóznának, csókolóztak, majd le is feküdtek egymással.” A nőnek apja vette el a szüzességét.

A jelenségre már orvosi terminus is van, Genetic Sexual Attraction (genetikai alapú szexuális vonzalom), egy abnormalitás ami akkor következhet be, amikor vér szerinti szülő nem neveli fel a gyerekét, akivel csak jóval később, évek múlva találkozik.

A nő anyja nem tud a kapcsolatról, a férfi szülei, a lány nagyszülei viszont igen és ők el is mennek az esküvőre.

A netezők egyöntetűen szörnyülködtek a dolgon, bár volt, aki megértően állt hozzá, mondva, sajnos mindkét fél beteg, és hozzátette, nagyon sajnálja a nőt, akinek segítségre lenne szüksége.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

További cikkek mentális betegségekkel kapcsolatban 

Exit mobile version