Nahát, milyen cuki gyerekek voltak az Olsen lányok! Most felismernéd őket?

nlc | 2020. Június 13.
Ma ünneplik 34. születésnapjukat az Olsen ikrek, vagyis Mary-Kate és Ashley Olsen. Színésznőként már nem sűrűn láthatjuk őket, de akkor mit csinálnak mostanában a 90-es évek kedvencei?

Az Olsen ikrek 1986. június 13-án születtek Kaliforniában. Alig voltak másfél évesek, amikor a Bír-Lak sorozatban felváltva játszották Michelle Tanner  szerepét. Ebben egyébként egésze az utolsó epizódig, 1995-ig szerepeltek. Tulajdonképpen a nézők szemel előtt nőttek fel, és váltak kiskamasszá. Ekkor már számos tévéfilmre, és mozifilmre is felkérést kaptak. A filmes szereplések csak jöttek, és az Olsen ikrekre egy birodalmat építettek. Ám biztonságban kevésbé érezhették magukat, mivel szüleik még ebben az évben elváltak.

 Ám a 2000-es évek közepétől csak kevés szereplést vállaltak. Helyette alapították divatcéget, produkciós irodát, de még cukrászdát is. A családban azonban ma már nem ők a legismertebbek, hanem húgok Elizabeth Olsen, aki szintén színésznő lett. Rajta kívül, még van egy bátyjuk, valamint két féltestvérük.  Mary-Kate 29 évesen, 2015-ben ment feleségül Olivier Sarkozy üzletemberhez. Magánéletüket nagyon óvták, de így sem tudták eltitkolni a sajtó elől, hogy idén tavasszal tönkrement a kapcsolatuk, és a hírek szerint botrányos válásnak néznek elébe. Ashley egy 31 éves művésszel, Louis Eisnerrel randizgat.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy (Fotó: Gettyimages)

Az ikrek elképesztően sokat változtak az elmúlt 34 év alatt. Az alacsony hírességek, szinte mindig sötét ruhákban járnak, rengeteget dohányoznak, arcuk beesett. Te felismernéd még őket! Csekkold a galériánkat!

Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen

Az Olsen ikrek még nem tudtak járni, amikor szerepelni kezdtek a Bír-Lak sorozatban. Amikor a széria a 2010-es években visszatért, ők nemet mondtok a megkeresésnek. (fotó: Profimedia)

Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen

Az ikrek 1998-ban, amikor 12 évesek voltak. (fotó: Profimedia)

Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen a 2018-as MET-gálán. (fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen

Jelenet egy 2004-es filmjükből. (fotó: Profimedia)

Akkor és most:

Exit mobile version