Sztárok

53 évesen a világ egyik legszexibb nője a Házibuli Vic-je

Sophie Marceau túlzás nélkül a világ egyik legszebb színésznője. Imádtuk gyerekként a Házibulban, és most is, 53 évesen.

Sophie Marceau nevét a magyar tinik többsége a Házibuli című filmből ismerte meg, ahol még alig 14 évesen játszotta el a szerelmes 13 éves lány szerepét, akivel minden tini azonosulni tudott. Olyan problémákkal küzdött a szerepe szerint, mint egy új iskolába való beilleszkedés, a szülők párkapcsolati gondjai, és az első nagy házibuli, ahol végre táncolhatott szerelmével, Mathieu-vel (akibe aztán a fél tinilány-társadalom beleszeretett természetesen). Marceau-t akkor, 1980-ban a szívünkbe zártuk és azóta is nagy kedvencünk, örömmel követjük a filmjeit, és csodáljuk, hogy milyen gyönyörű felnőtt nő lett belőle.

Mennyit változott Sophie Marceau 1980 óta?

Sophie Marceau a Házibuli című film főszerepében (Kép: IMDb)

Sophie Marceau azonban cseppet sem szállt el magától, és soha nem hagyta, hogy manipulálják a képeit. Egy 2012-es interjúban mesélt erről: „Minket, közszereplőket, előszeretettel úgy mutatnak be a fotókon, mintha húsz kilóval soványabbak és húsz évvel fiatalabbak lennénk. Egyszer pont emiatt hagytam ott egy fotózást. Az embernek valahol megálljt kell parancsolni a hamisításoknak.

Nagyon nem szeretném, ha más látszana a fotókon, más a filmen és más a valódi életben.

Nem arról van szó, hogy én teljesen elengedném magam, de nagyon szeretném elfogadni a dolgokat, amik az idő múlásával jönnek. Azt figyeltem meg, hogy amikor kevesebb energiát fektetek abba, hogy tökéletes legyek, akkor a férfiak is kedvesebben néznek rám. Riasztó, ha valaki mindent kontrollálni akar maga körül.”

Így nézett ki 1984-ben Sophie Marceau
Megnézem
Összes kép (13)

A most már 53 éves Sophie Marceau szinte alig változott 14 éves kora óta, a kislányos báj a mai napig ott csillog az arcán, és elbűvölő mosolya csak még szélesebb lett azóta. A szépségét persze túlragyogja tehetsége: rendkívül közkedvelt nemcsak Franciaországban, de az egész világon, évente átlag egy filmet forgat, köztük olyanokat, mint a Rettenthetetlen vagy a Világ nem elég című James Bond-eposz, de ír és rendez is.

Nézd meg, mennyit változott Sophie Marceau!

Mennyit változtak más hírességek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top