Sztárok

Akkor és most: Zalatnay Sarolta emlékezetes divatpillanatai

Zalatnay Sarolta igazi trendszetternek számított már a hatvanas évek végén. Elhoztuk most néhány oltári menő szettjét, biztosan van köztük, amire ti is emlékeztek.
Igazi divatikonnak számított Zalatnay Cini.

Lehet szeretni vagy nem szeretni Zalatnay Saroltát, az vitathatatlan, hogy az énekesnő a hatvanas évek vége óta a magyar könnyűzene meghatározó alakja. Szülei ugyan operaénekesnőnek szánták, azonban egy mandulaműtét keresztülhúzta számításaikat. Ettől függetlenül Cini az éneklés szerelmese maradt, és tehetségével nagy sikert aratott több Táncdalfesztiválon is, majd miután 1967-ben a Nem várok holnapig című dallal nyert, két évre Londonba költözött, ami hatalmas dolognak számított akkoriban. Hazatérte után is a kor legismertebb zenekaraival dolgozott, az Omegával, az LGT-vel, Bergendyékkel, a Metro és a Skorpió zenekarral is a többi között. És attól fogva, hogy berobbant a magyar zenei életbe, igazi divatikonná vált. Hoztunk most néhány emlékezetes és pár meglepő szettet Zalatnay ruhatárából.

Megnézem
Összes kép (12)

Ha szívesen olvasnál még az egykori táncdalfesztiválok csillagairól, parancsolj:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top