Csodaszép fotókkal ünnepli a négyéves, hogy kigyógyult a rákból

nlc | 2020. Szeptember 03.
„A rák jött, megküzdöttünk, és én nyertem” – olvasható a kislányról készült fotókon.

„A legvadabb álmainkban se jutott eszünkbe, hogy egyszer azt a diagnózist fogjuk hallani, hogy a kislányunk rákos” – kezdte a Good Morning Americának adott interjúját Kristin Bowden. A fotógráfusként dolgozó édesanya a lapnak elmondta, a négyéves Lula Bethet idén márciusban diagnosztizálták kettes stádiumú vesedaganattal.

„Röviddel a diagnózis után Lula Bethet már operálták is: az orvosoknak sikerült eltávolítaniuk a hatalmasra nőtt daganatot, de ezzel együtt a lányunk egyik veséjét is” – mondja Kristin, majd hozzáteszi, a következő 22 hét alatt négyéves kislányuk 13 adag kemoterápiát kapott.

„Lula Beth igazi harcos módjára viselte a kezeléssel járó megpróbáltatásokat, miközben megőrizte az életvidámságát is”– árulta el a büszke édesanya, aki augusztus 28-án, abból az alkalomból, hogy a testéből kiirtották az utolsó rákos sejtet is, különleges fotózással lepte meg kislányát.

„Rengeteget tanultunk az elmúlt hetekben, hónapokban. Nem tagadom az elmúlt időszak sokszor próbára tett minket családként, de sikerült túljutnunk a dolgok nehezén és most csak végtelen hálát érzünk a kislányunk egészségéért.”

Olvass még több gyógyulástörténetet az nlc-n: 

Exit mobile version