Ikrei születtek a párnak, de két év különbséggel

T.CS. | 2020. November 23.
Cameron 2018 szeptemberében született, kishúga, Isabella pedig idén szeptemberben, ők mégis ikreknek számítanak. A titok: mindkettejüket az IVF program segítségével hozták világra.

Ugyan az implantáció csak két évvel később történt, de a mesterséges megtermékenyítés ugyanakkor, ugyanazokkal az embriókkal esett meg, így hiába van kétévnyi korkülönbség a kis Cameron és húga, Isabella között, ők gyakorlatilag így is ikreknek számítanak – írja a brit Metro, ahol képeket is megleshetsz a gyerkőcökről.

A rohamosztagos ikrek (Fotó: Pixabay)

A megtermékenyített embriókat lefagyasztva tárolták a két év során. A 33 éves boldog anyuka, Karen nagyon örül, hogy egy fiuk és egy lányuk is született, ugyanakkor bármilyen egészséges kisbabának nagyon örültek volna. Sokévnyi próbálkozás után hatalmas ajándéknak tartja, hogy férjével, James-szel nem csak egyetlen, hanem két szép és egészséges babájuk is született. Cameron rajong a kishúgáért, nagyon büszke rá, nagy a szeretet a gyerekek között. A pár öt embriót fagyasztatott le, és azért nem minden ment teljesen simán: Cameron születése után már tavaly szerették volna a második gyereket, de akkor Karen sajnos elvetélt. A pár célja az, hogy a maradék két lefagyasztott embriót is felhasználják, és négy gyerekük legyen, és ezzel nem szeretnének sokat várni.

Ikerpárok fantasztikus fotói az nlc-n:

Exit mobile version