Életmód

Hazaengedték a debreceni négyes ikreket – fotók

A három lány és egy fiú több mint egy hónapot töltött születése után a klinikán.

Ma hazatérhettek a négyes ikrek, akik október végén jöttek világra Debrecenben. Anita, Anna, Panna, valamint Richárd olyan szépen fejlődött, hogy most szüleik – Nagyné Kozák Anita és Nagy Richárd – hazavihették őket a kórházból. 

Nagyné Kozák Anita és férje, Nagy Richárd négyes ikreikkel a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2019. november 29-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ahogy korábban mi is megírtuk, három kislány és egy kisfiú született a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.

A gyerekek mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, amikor pedig kiderült, hogy egyszerre négyen lesznek, a szülők számára egyértelmű volt, hogy mind a négy babát megtartják.

A debreceni négyes ikrek, Anita, Anna, Panna, valamint Richárd (b-j) a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2019. november 29-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A babák október 24-én, a terhesség 32. hetében jöttek világra. A kicsik 1230-1750 grammos súllyal születtek, mostanáig arra kellett várni, hogy megerősödjenek annyira, hogy hazatérhessenek.

A család eddig Debrecenben lakott, de Békés megyeiek, oda is térnek vissza, immár hatan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top