Család

Szépen fejlődnek a debreceni négyes ikrek – itt az első fotó róluk!

Jól vannak, napról napra gyarapodnak az október 24-én Debrecenben született négyes ikrek, anyukájuk is remekül érzi magát, hamarosan haza is térhet a hirtelen hattagúra bővült család.

Ahogy korábban mi is megírtuk, négyes ikrek, három kislány, Panna, Anna, Anita és egy kisfiú, Richárd született Debrecenben. Anyukájuk, a 26 éves Nagyné Kozák Anita már nem egyszer elmondta, a gyerekek mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, amikor pedig kiderült, hogy egyszerre négyen lesznek, egyértelmű volt, hogy mind a négy babát megtartják. A szülés végül spontán, a a 32. héten következett be, a gyerekek, akik császármetszéssel jöttek világra, kellő ideig tudtak fejlődni az anyaméhben.

Nagyné Kozák Anita (b2) és férje, Nagy Richárd (b) a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján született négyes ikrek szülei, valamint Lampé Rudolf, a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója (j) és Sápy Tamás adjunktus (j2), Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

4 nappal az ikrek születése után az anyuka és az apuka ismét kiálltak a nyilvánosság elé, és elmondták, hogy a gyerekek szépen fejlődnek, a babák jelenleg 1230-1750 gramm súlyúak, várhatóan néhány héten belül hagyhatják el a klinikát. A Dehir információi szerint a pár jelenleg Debrecenben lakik, de Békés megyeiek, a család oda tér majd vissza. Nagyné Kozák Anita szerint minden készen áll a gyerekek fogadására, a nagyszülők és a rokonok már nagyon várják őket.

Nagy Anna (b, fent), Nagy Panna (j, fent), Nagy Anita (b, lent) és Nagy Richárd (j, lent) négyes ikrek a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2019. október 28-án (Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top