Élő adásban hagyta megfagyni barátnőjét egy youtuber

nlc | 2020. December 03.
Az esetről készült hátborzongató videó ráadásul mostanáig elérhető maradt.
A lányát molesztáló apát védheti a törvény

Az orosz Sztanyiszlav Resetnyikov viszonylag sikeres youtubernek számított Oroszországban Stas Reeflay néven már pénzt is keresett a közvetítéseivel. Ennek most vége, Resetnyikov ugyanis a tegnapi nap során egészen elképesztő kegyetlenséget követett el. A szeretlekmagyarorszag.hu írta meg, hogy a férfi nézői közül valaki ezer dollárt ajánlott fel, ha a férfi bántalmazza a barátnőjét

Resetnyikov erre válaszként kizárta a nőt a lakás erkélyére, ahol a hőmérséklet fagypont alatt volt. A Valentina nevű nő nem sokkal ezután kihűlt, a felvételen látható és hallható, ahogy a férfi az eszméletlen nőt próbálja élesztgetni. 

A földön fekvő nő egyáltalán nem reagál, így a férfi kihívja a mentőket, közben pedig folyamatosan közvetíti a nézőinek, hogy mi történik, például, hogy nem érzi Valentina pulzusát. A kamera még akkor is forog, amikor a mentősök megérkeznek és halottnak nyilvánítják Valentinát.

Sztanyiszlav Resetnyikov folyamatosan közvetítette a nézőinek, hogy mi történt, azután is, hogy a barátnője meghalt (Fotó: YouTube)

Resetnyikovot őrizetbe vették, a lap információi szerint a tettéért két év börtönt kaphat. Mint kiderült, a férfi már korábban is bántalmazta a barátnőjét a kamera előtt, például egy ízben paprikaspray-vel fújta le. A 28 éves nő egyébként nemrég jelentette be, hogy gyereket vár Resetnyikovtól. 

Megdöbbentő módon a YouTube még nem távolította el a több mint két órás videót, amelyet már több mint 160 ezer alkalommal néztek meg. 

További cikkeink a kapcsolaton belüli erőszak témakörében:

Exit mobile version