Lenyúlt 180 millió forintot a férje bankszámlájáról és meggyőzte a férfit, hogy Alzheimer-kórban szenved

Á.K. | 2021. November 09.
Egy connecticuti nő 600 ezer dollárt lovasított meg a férje bankszámlájáról, ám mindezt lassan, húsz év alatt csinálta. Rajtakapták, és kiderült az egészen fondorlatos trükkje.

Donna Marinót múlt héten tartóztatta le a rendőrség, miután kiderült, hogy húsz éven át dézsmálta meg a férje bevételeit. Az esetre a férfi lánya, Elena Marino figyelt fel, miután átnézte az apja hitelkártya-kimutatásait, és kiderült számos olyan tétel, amiről a férfinak fogalma sem volt. Mint kiderült, Donna átvette az irányítást a nő apjának pénzügyei fölött, és mindezt úgy tudta elérni, hogy meggyőzte a férfit: Alzheimer-kórban szenvedírja az odditycentral.com.

Képünk illusztráció (Fotó: Jack Finnigan/Unsplash)

Amikor a férfi be akart menni a bankba a pénzügyei miatt, figyelmeztette, hogy amikor legutóbb bent volt, akkor is csak jelenetet csinált az Alzheimere miatt, így inkább ne menjen. Bár a férfit soha nem vizsgálta semmilyen orvos Alzheimer miatt, azért volt meggyőzhető, mert korábban az édesanyja is ebben a betegségben szenvedett. Mint kiderült, a Donna Marino által lenyúlt pénzek a nő anyjának bankszámlájára kerültek, és állítása szerint arra használta a pénzt, hogy segítsen a családjának. Ez azonban a bíróság szemében biztosan nem lesz enyhítő körülmény. Miután a férje rájött, hogy átverték, azonnal beadta a válókeresetet. Donna Marino ügyét legközelebb november 29-én tárgyalja a bíróság. A férjét teljesen tönkretette, gyakorlatilag az évek során minden pénzéből kiforgatta.

Exit mobile version