Gondozóházba költözött Ganxsta Zolee édesanyja

S. Z. | 2022. Július 09.
Kassai Ilona színésznő magányosnak érezte magát, ezért úgy döntött, gondozóházba költözik.

Gondozóházba költözött Kassai Ilona, Ganxsta Zolee édesanyja, aki pénteken ünnepelte a 94. születésnapját. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő maga döntött arról, hogy elhagyja az otthonát – írja a Blikk.

Én magam döntöttem úgy, hogy ide jövök, az elfekvőbe. Bocsánat, nem ez a neve, csak én hívom így, ez egy gondozóotthon. Sokat voltam egyedül, olykor hetekig nem jött senki, a telefon is egyre ritkábban csörrent meg, és nem volt ez így jó, nehéz volt elviselni. Ilyen ez az öregség…

– mondta a színésznő, akinek a testvére is meghalt már, fia pedig sokat dolgozik, így a rappernek egyre kevesebb ideje maradt a látogatásra.

Kassai Ilonát pénteken a gondozóház dolgozói és lakói mellett a szerettei is köszöntötték a születésnapján.

Szeretnék még élni, a vágyam, hogy megéljem a 100 éves kort. Persze, mit sem ér az életkor, ha nem tud játszani egy művész. Szeretnék meggyógyulni, és valami maradandót alkotni a színpadon vagy a vásznon. Ezért sem adom fel, ezért akarok meggyógyulni, s azt gondolom, az otthonban ez sikerülni fog

– mondta Ganxsta Zolee édesanyja, aki pár éve elesett, megütötte magát, és azóta is szédül, nem sikerült teljesen meggyógyulnia.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Exit mobile version