nlc.hu
TV-sztárok

Koronavírus lett Kassai Ilona

Covidos lett Ganxsta Zolee 95 éves édesanyja, kórházba került Kassai Ilona szívművésznő

A Honvédkórházban ápolják.

Aggasztó hírt közölt az édesanyjáról Ganxsta Zolee a Címlapsztori legutóbbi adásában – írja a Blikk. Mint kiderült, a 95 éves, Kossuth-díjas színművésznőt, Kassai Ilonát koronavírus miatt kórházba kellett szállítani.

Kassai Ilona,

Kassai Ilona 2017-ben a Hogy volt?! című tévéműsor felvételén – Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Néhány hete bent voltunk nála a lányommal, Zoéval az otthonban. Nagyon jó állapotban van fizikálisan és szellemileg is. (…) Utána jött a hír, hogy covidos. Átvitték a Honvédkórházba a biztonság kedvéért, majd visszaengedték az otthonba, de még lázas volt. Aztán megint rosszul lett, így megint vissza kellett mennie a kórházba” – árulta el a rapper, aki bízik abban, hogy gyorsan felépül az édesanyja. “Nincsen nagy baj, minden lelet negatív lett” – magyarázta.

Ganxsta Zolee arról is beszélt, hogy sokszor megkapta már, miért költöztette otthonba az édesanyját. “Nem tudok ott ülni vele állandóan. Elesik, vagy valami történik. (…) Bent társasoznak, kártyáznak, duma van, programok vannak” – indokolta.

Kassai Ilona egyébként tavaly elárulta, ő maga döntött arról, hogy elhagyja az otthonát és gondozóotthonba költözik. A színésznőnek a testvére is meghalt már, fia pedig sokat dolgozik, ezért sokszor magányosnak érezte magát: “Sokat voltam egyedül, olykor hetekig nem jött senki, a telefon is egyre ritkábban csörrent meg, és nem volt ez így jó, nehéz volt elviselni. Ilyen ez az öregség. (…) Szeretnék még élni, a vágyam, hogy megéljem a 100 éves kort“.

Nemcsak a színművésznő kapta el a napokban a koronavírust, Benedek Miklós is covidos lett. A Nemzet Színésze átvészelte a nagy koronavírus-járványt is, mindhárom oltást felvette, de most elkapta a Covidot, egész héten feküdt. “Magas láz, szörnyű közérzet. Az orvos azt mondta, legyek türelemmel, pihenjek. (…) Alaposan leterített a betegség” – számolt be az állapotáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top