Egy thai asszony maga keresett a férje számára „vállalható” szeretőt

nlc | 2022. Augusztus 11.
A 44 éves nő a különös lépést azzal indokolta, régóta nincsen férje és közte szexuális kapcsolat és emiatt rossz feleségnek érezte magát.

Apró hirdetésével nagy vihart kavart Thaiföldön egy asszony. A nő ugyanis tanult, jó megjelenésű nemtársai jelentkezését várta, akik alkalmasak lennének férje számára szeretőnek – számolt be az esetről az Oddity Central.

(Fotó: Thairath Online)

A helyi sajtónak a 44 éve Pattheema Chamnan elárulta, azért adott fel online hirdetést, mert férjével már régóta nincsen köztük szexuális kapcsolat és ettől úgy érzi, rossz feleség.  A helyzet annyira megviselte, hogy időközben depresszió alakult ki nála. Hosszas gondolkodás után ezért arra jutott , a legegyszerűbb módja annak, hogy csökkentse házasságában kialakult feszültséget, ha ő maga keres valakit, aki ki tudná elégíteni férje fizikai vágyait, de egyben kellemes személyiség és szórakoztató beszélőtárs is. Cserébe az asszony felajánlotta, hogy a megfelelő jelöltnek a helyi minimálbérnek (körülbelül 153 ezer forintnak) megfelelő összeget fizet, illetve ingyen étkezési lehetőséget biztosít neki, valamint kap egy szobát a családi otthonban.

A brit The Mirror az ügyben megtalálta és megszólaltatta az asszony férjét, aki azt állította, nem tudott felesége szándékairól és esze ágában sem volt a házasságán kívül keresni magának partnert, de, ha már egyszer a neje felajánlotta ezt a lehetőséget, ő nem utasítja vissza. Időközben egyébként elvileg már be is töltötte a pozíciót egy 33 éves nő, akivel, bár a férfi szerint „nem pont az, ami magának elképzelt”, megpróbálják a különös együttélést.

Exit mobile version