nlc.hu
Család

Hozzáadta a feleségét a szeretőjéhez egy férfi

Megtudta, hogy a felesége megcsalja, hozzáadta a nőt a szeretőhöz egy férfi

Bollywoodi filmbe illő történet.
Menyasszony és vőlegény az erdőben

A szokatlan eset az indiai Bihar tartományban található Nardiganj faluban történt, miután a falubeliek rajtakaptak egy fiatal férjes asszonyt, aki a férje távollétében meglátogatta a szeretője otthonát. A helyiek először megverték a férfit, aki szintén nős volt, és három gyermeket nevelt, utána pedig bezárták a pár addig, ameddig a nő férje haza nem ért. A falubeliek el akarták űzni a hűtlenkedőket, a nő férje azonban mást talált ki.

Mint kiderült, a pár házasságközvetítőn keresztül találkozott, a férfi pedig a kezdetektől tudta, hogy a nő másba szerelmes. Ennek ellenére a család nyomására összeházasították őket és három évig éltek együtt. Ez alatt az idő alatt a nő folyamatosan kapcsolatban volt a szeretőjével, akinek a házánál felfedezték.

Ezért aztán amikor a megcsalt férj visszatért és értesült felesége hűtlenségéről, meglepő módon nem értett egyet a falusiak azon döntésével, hogy büntetésként elűzik a két házasságtörőt a faluból. Ehelyett mindkettőjüket elvitte egy helyi templomba, és a szeretővel összeházasíttatta a feleségét, arra hivatkozva, hogy nincs abban a helyzetben, hogy megakadályozza a nőt abban, hogy a szeretett férfival legyen, csak azért, mert házas. Az esetről videó is készült, ami bejárta a közösségi oldalakat.

A felvételen látszik, hogy a megviselt vőlegény és a síró menyasszony elvégzik a hagyományos hindu szertartás gyakorlatait.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top