Nagyot nőtt Nagy Ervin lánya, Borbély Alexandra posztolt Loláról

V.B.T. | 2022. Szeptember 16.
A színész felesége mutatott képet Loláról.

Nagy Ervinnek és Borbély Alexandrának hamarosan ikrei születnek. A színésznek azonban már van egy 12 éves lánya, akivel szintén sok időt tölt. Úgy tűnik, Ervin felesége és a gyermeke között is nagyon jó a viszony, Borbély Alexandra az Instagramon köszöntötte fel Lolát névnapja alkalmából.

A képet ITT nézheted meg. A legtöbb kommentelő szerint Lola nagyon hasonlít az édesapjára, amivel mi is teljesen egyetértünk.

Fotó: RTL Sajtóklub

„Ha lehetőség van rá, kihasználom, hogy beszélgessünk, mindenről. Figyelmet fordítok rá, akkor is, amikor játszik vagy chatel. Van egyfajta belső homokórám, ami jelez, hogy ránézzek, amikor egy ideje elvonult már a szobájába, feltegyek neki két kérdést, hogy ’hogy van, mit csinál?’. Figyelem a reakcióját, az arcát, az érzéseit. Mivel most online zajlik az oktatás, még több időt tölt a digitális térben, nagy a kitettsége. Éppen ezért meg kell ragadni az alkalmat és feltenni a kérdéseket. Fontos ez a fajta szondáztatás, mérés, hogy tudjuk, mi van a gyerekkel” – nyilatkozta tavaly a lányával kapcsolatban a színész.

Exit mobile version