Az autójában felejtette az unokáját, tragédia is lehetett volna belőle

FEL | 2022. Október 18.
Egy floridai férfi az autójában felejtette az unokáját.

David Towner október 10-én visszavitt egy bérelt kocsit a Daytona Beach Nemzetközi Repülőtérre, ahol később felvette őt a lánya, hogy hazavigye. Aznap a 62 éves nagypapa vigyázott az egyéves unokájára, és Towner biztosította lányát, hogy a gyermek az otthonában van, és lakótársa vigyáz rá, írja a 24.

De nem így történt.

A repülőtéren az autókölcsönző cég egyik munkatársa vette észre, hogy egy kislány sír a hátsó ülésen. A repülőtéren 26 fok volt, az autó a tűző napon állt, így nem kizárt, hogy ha később veszik észre a kisgyereket, az már késő lett volna. A gyerek háromnegyed órát töltött a kocsiban.

Szerencsére a kislánynak az ijedtségen kívül nem esett baja. Mindeközben az anyukája otthon vette észre, hogy nincs is ott a lánya, ahol az apja mondta, így tárcsázta a 911-es segélyhívószámot, és ő is elindult a reptérre.

David Townert az eset után letartóztatták.

Sajnos előfordulnak ehhez hasonló esetek. Az nlc-n is írtunk arról az incidensről, amikor nem akart bemenni a boltba egy kislány, ezért anyja és nagymamája bezárta őt az autóba egy váci hipermarket parkolójában. A nagy melegben a kocsi pillanatok alatt felforrósodott. A kislány sírt és dörömbölt, egy nő meghallotta, de segíteni nem tudott, ezért be akarta mondatni a hipermarketben a rendszámot, de addigra az anya visszaért a kocsihoz. Az eset óriási felháborodást váltott ki az egyik közösségi oldalon, van, aki szerint például rendőrt kellett volna hívni.

2019-ben pedig egy másik kislányról számoltunk be, aki sajnos nem élte túl, hogy a szülei az autóban hagyták 16 órára. A tragédiát az okozta, hogy mindkét szülő azt hitte, a másik kivette a kocsiból a kis Joseline-t. Az eset Missouri államban történt.

Exit mobile version