nlc.hu
Egészség

Forró autóba zártak egy kislányt

Forró autóban hagytak egy kislányt Vácon, amíg vásárolni mentek – ordított és dörömbölt a bezárt gyerek

A gyermek ordított és dörömbölt.

Nem akart bemenni a boltba egy kislány, ezért anyja és nagymamája bezárta őt az autóba egy váci hipermarket parkolójában. A nagy melegben a kocsi pillanatok alatt felforrósodott. A kislány sírt és dörömbölt, egy nő meghallotta, de segíteni nem tudott, ezért be akarta mondatni a hipermarketben a rendszámot, de addigra az anya visszaért a kocsihoz – számolt be a történtekről a Tények

Az eset óriási felháborodást váltott ki az egyik közösségi oldalon, van, aki szerint például rendőrt kellett volna hívni. 

A Tényeknek nyilatkozó háziorvos szerint gyermeket nem szabad felügyelet nélkül a gépjárműben hagyni, ugyanis pár perc alatt megtörténhet a baj, mivel a hőszabályozási rendszerük még nem megfelelő. Mindeközben rendszeresen olvasni olyan híreket, hogy szülők bezárt autóban hagyják gyermeküket, és előfordul, hogy külső segítség kell, hogy kiszabadítsák őket onnan.

gyerek autóban

Képünk csak illusztráció! (Fotó: Pixabay)

 

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top