Jákob Zoltán: „Azt kértem a gyerekeimtől, hogy soha ne kérkedjenek a pénzükkel”

V.B.T. | 2023. Március 01.
Nem szeretné, ha a gyerekei a vagyonával kérkednének.

Jákob Zoltán Magyarország 37. leggazdagabb embere, de hamarosan egy teljesen más szerepben is láthatjuk: elvállalta ugyanis a TV2 A Nagy Ő című műsorát, így nemsokára láthatjuk, hogyan hódít az üzletember. Bár eddig nem sokat árult el a magánéletéről és a családjáról, arról nemrég beszélt, hogy mire neveli három gyermekét.

Fotó: TV2

Először a nagyobbik lányommal fordult elő, hogy Liliána helyett úgy szólították, hogy ’a gazdag’. Ezt elmondta nekem, de ő maga nem értette, miért hívták így. Azonban úgy vettem észre, nem különösen bántotta a dolog, aminek persze örültem. (…) Egyéb bántást a gyerekek sosem kaptak, viszont ők maguk nem szeretnének kilógni a sorból. Főleg a kisebbik lányom nem. Például nem állhatok meg az iskola előtt az autómmal – ugye nekem két Ferrarim van, és általában azokkal is járok –, mert nem szeretné” – részletezte a Mokkában Jákob Zoltán.

Elárulta, mindig is azt kérte tőlük, hogy ne kérkedjenek azzal, amijük van. „Azt tudtam nekik mondani, hogy vannak olyan adottságok, tények, amikkel nem lehet mit kezdeni. Ezeket nem kell se letagadni, se eltitkolni, hanem úgy kell őket használni, hogy az előnyünkre váljon. Illetve azt is kértem, a pénzükkel soha ne kérkedjenek” – mondta.

(via)

Exit mobile version