nlc.hu
Család

Nagy Ő: Hajnal Bettina új párjáról mesélt

Dúl a szerelem, Hajnal Bettina már az esküvőt szervezi

Egy hónapnyi együttjárás után úgy érzik, hamarosan szintet léphet a kapcsolatuk.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Hajnal Bettina nemrég az Instagram-oldalán mutatta meg követőinek új párját, Lászlót. A Nagy Ő egykori szereplője, Jákob Zoltán néhai kedvese a Blikk megkeresésére mesélt arról, hol tart most a kapcsolatuk. A nő elmondása szerint minden a legnagyobb rendben, sőt már a közös jövőjüket tervezik. 

„Egyik este Laci felhozta az esküvő témát, hogy mit szólnék hozzá. Én mondtam, hogy semmi jónak nem vagyok az elrontója, de nagyon sietni sem akarok, és egyébként sincs még gyűrű az ujjamon. Másnap elvitt az ismerőse egyik rendezvényházába, ami egyszerűen csodálatos volt. Nagyon megtetszett, és abban maradtunk, hogy idén vagy jövőre itt tartjuk majd az esküvőnket, ha megtörténik majd a lánykérés” – mondta a lapnak a műkörmös, aki azt is elárulta, hogy idén nyáron tervezik kialakítani a családi bázisukat a férfi otthonában. László a nő kislányával is jól kijön.

Hajnal Bettina

Hajnal Bettina A nagy Ő című műsorban (Fotó: TV2)

„Szerencsére Laci nagyon jól kijön vele, ami nekem különösen fontos volt. A gyermekem apukája is beleegyezett a költözésbe, így már semmi nem állhat az utunkba. Úgy érzem, megérkeztem és megtaláltam a Nagy Ő-t. Úgy néz ki, 32 évet kellett várnom rá, de megérte. Most már jöhet minden, ami a nagykönyvben meg van írva: eljegyzés, összeköltözés, esküvő és boldog élet együtt” – tette hozzá Hajnal Bettina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top