nlc.hu
TV-sztárok

Hajnal Betti újra szerelmes

A Nagy Ő győztese, Betti az nlc-nek: „A hír igaz, rám talált a szerelem”

Friss kapcsolatát egyelőre még óvni szeretné a nyilvánosság elől.

Hajnal Betti szerezte meg az utolsó rózsát tavaly A Nagy Ő című társkereső realityben. Miután a műsor lekerült a képernyőről, Jákob Zoltán és választottja belefogtak a randizásba. Ugyan tisztességgel, hónapokig ismerkedtek, végül be kellett látniuk, ebből a szikrából nem tudnak lángot csiholni. Úgy döntöttek, csupán barátok maradnak. 

Hajnal Betti

Fotó: TV2

Betti tavaly év végén azt mondta, nem bánja Zoli döntését, egy ideig pedig nem is szeretne ismerkedni. „A sok kötelesség legalább eltereli a gondolataim a történtekről. Így, hogy nincs sok szabadidőm, ez megkönnyíti a dolgomat. Zolival egyébként nem zártunk ki semmit se, mikor eldöntöttünk, hogy különválunk, de most barátok vagyunk. Később azonban lehet ebből egy nagyon szoros barátság is” – nyilatkozta decemberben Betti. 

A sors viszont másként döntött és Instagram-oldalán mutatta meg, mégis akadt egy férfi, aki közel került a szívéhez. Az nlc megkeresésére pár mondatot el is árult friss kapcsolatáról. 

Ez egy eléggé friss dolog, így érthetően most még szeretném megóvni a nyilvánosságtól, de a hír az igaz, rám talált a szerelem – kezdte lapunknak a körmös. – Nem véletlenül raktam ki, ő nem a testvérem, nem a sógorom… Nyilván várható volt, hogy a férfiak elkezdenek szemtelenkedni, viszont a női részről egész sok gratulációkat kaptunk.

Mint mondja, új párjával nem sietnek el semmit, egyelőre élvezi, ami kezd kialakulni közöttük. Éppen ezért nem kíván róla sokat beszélni, hiszen nem szeretné, hogy úgy járjanak, mint az üzletemberrel, akivel mellesleg azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolnak. 

Megéltünk már sok élményt ez alatt a kis idő alatt is: másfél hónapja kezdődött, viszont csak pár hete forrta ki magát igazán. Próbáljuk megélni a pillanatokat és várjuk, mi sül ki belőle. Nem egyszerű, ugyanis egy kisebb távolság van közöttünk, de megoldjuk. Zolival továbbra is tartjuk a kapcsolatot, teljesen normális, baráti a viszonyunk. Néha rácsörgünk egymásra, hogy van a másik. Szerelem már nem alakul ki, az jó ideje biztos, de ezt a baráti kapcsolatot szeretnénk megőrizni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top