nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő-győztes Betti tervei Jákob Zolival

A Nagy Ő-győztes Betti a szakításuk ellenére sem mond le Jákob Zoliról: „Mély baráti vagy üzleti kapcsolat is lehet köztünk”

Meglepő fordulat jöhet a kapcsolatukban.

Hajnal Bettina nagy tervekkel vág neki az új évbe, többek közt Jákob Zolival kapcsolatosan is. Igaz, hogy a műsor után nem sokkal szakított a milliárdos üzletember és a műkörmösként dolgozó, kisgyermekes anyuka, ám A Nagy Ő győztese úgy érzi, még van közös utuk.

Jákob Zoli,

Üzlettárs még lehet Betti és Jákob Zoli – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Én úgy gondolom, hogy lezártunk egy szakaszt, a tavalyi nem a mi évünk volt. De mindig a megérzéseimre hallgatok, és most úgy érzem, van köztünk valami. Valami azt súgja nekem, hogy van közös utunk” árulta el a Blikknek.

Elmondása szerint nagyon sok terve van, sok új dologba is szeretne belekezdeni, amelyekről most még nem beszélhet a nagy nyilvánosság előtt. „Zoli pár dologról tud és talán ezek miatt is újra feltámadhat az érdeklődése. Én nagyon szeretnék Zolival az idén egy más szintre eljutni. Egy olyan kapcsolatot kialakítani, ami erősebb lehet egy szerelemnél is: mély baráti vagy üzleti kapcsolat is lehet köztünk” – jelentette ki a 80-ról 65 kilóra lefogyó Betti, aki még további 10 kilót szeretne leadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top