Kaparós sorsjegyet kapott a 18. szülinapjára, 340 millió forintot nyert

Á.K. | 2023. Április 15.
Egy kaliforniai tinédzser a nagymamájától kapta a nyerőnek bizonyuló sorsjegyet.

 A 18 éves Kaleb Heng egymillió dollárt nyert egy sorjegyen pont aznap, amikor betöltötte a nagykorúságot. Egy biztos: most már minden adott neki ahhoz, hogy belekezdhessen a felnőtt életébe. A Perfect Gift (A tökéletes ajándék) nevű kaparós sorsjegyet a tinédzser a nagymamájától kapta, és aznap kaparta le, amikor a törvények szerint először játszhatott legálisan szerencsejátékot Kalifornia államban – írja a UPI.

Bejött neki a kaparós sorsjegy (fotó: Getty Images)

Anyukám autóval vitt horgászni, útközben kapartam le a sorsjegyet. Félre kellett húzódnunk. Egymillió dollár volt rajta, és még személyi igazolványom sem volt nálam. Megfordultunk, és hazamentünk, mert igazolványt kellett szereznem, mielőtt igényelhettem volna a nyereményt

– emlékezett vissza Kaleb a nagy napra. A nagymamája egy kisvárosi üzletben vásárolta a sorsjegyet. A szerencsés fiatal a sok pénzt az egyetemi tanulmányaira, valamint a jövőjével kapcsolatos nagyobb kiadások fedezésére fordítaná. Kaleb lelki társa Sloan Stanley lehet, aki két éve az első lottószelvényével kaszált nagyot 18 éves korában.

Exit mobile version