nlc.hu
Család

Nyert kaparós sorsjeggyel, mert beálltak elé a sorba

Egymillió dollárt nyert, mert egy idegen beállt elé a sorba

A férfi nem kezdett el veszekedni, inkább megvette a kaparós sorsjegyet máshol, és ez hozta meg a szerencséjét.
Kaparós sorsjegyek halomban

A türelem rózsát terem – mondogatjuk, ami egy amerikai férfi esetében egymillió dolláros nyereményben öltött testet.

Munoz Espinoza egy hosszú nap végén megállt egy szupermarketnél, hogy vegyen egy 500X THE CASH nevű kaparós sorsjegyet. Beállt az automata elé, hogy vásároljon egy szelvényt, de egy idegen férfi elé vágott a sorban.

„Ahelyett, hogy mondtam volna neki valamit, úgy döntöttem, hogy inkább megveszem a sorsjegyet a pultnál” – idézte fel a szerencsés napot a Florida Lotterynek a 43 éves floridai férfi. És milyen jól döntött, ugyanis az 50 dolláros játékkal egymillió dollárt nyert, ami körülbelül 360 millió forintnak felel meg.

A férfi még mindig nehezen hiszi el, hogy milyen rengeteg pénz ütötte a markát, ami végül csak 800 ezer dollár (288 millió forint) lett, ugyanis az évenkénti kifizetés helyett az egyösszegű, de alacsonyabb nyereményt választotta.

Espinoza és felesége azt tervezik, hogy a pénzből vesznek egy házat a családjuknak.

Nem ez volt az első eset, amikor egy udvariatlan idegennek köszönhetően valaki óriási összeggel lett gazdagabb. Egy amerikai nőt meglökték, amikor kaparós sorsjegyet választott az automatán, és így nyert dollármilliókat. 

(Kiemelt kép: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top