Néhány nap különbséggel kellett megszerveznie az esküvőjét és szerelme temetését

nlc | 2023. Április 17.
Tiniként szerettek egymásba, két gyermekük is született.

Dave McLoughlin 19 év után feleségül vette szerelmét. A pár egy kórház kápolnájában házasodott össze, és Michelle Crowe öt nappal később elveszítette a mellrákkal folytatott küzdelmét.

A kétgyermekes anyuka néhány hónappal második fia születése után talált egy csomót mellében, majd tavaly szeptemberben meglett a diagnózis, és azonnal elkezdték a kemoterápiát, majd februárban meg is műtötték. Sajnos így sem sikerült megmenteni az életét, a rák áttétet képzett, Michelle Crowe március 25-én elhunyt. 

Fotó: SWNS/Profimedia

Dave még 2016-ban kérte meg Michelle kezét, de szüleik elvesztése miatt úgy döntöttek, várnak az esküvővel. Majd amikor az egyik ápolónő megkérdezte, nem szeretnének-e a kórházban összeházasodni, igent mondtak.

„Szeretnék köszönetet mondani a kórház dolgozóinak. Nem így képzeltük el a nagy napot, de ők mindent megtettek azért, hogy csodálatos esküvőnk legyen” – emlékezett vissza Dave McLoughlin, aki még mindig nem tudta feldolgozni szerelme elvesztését, még mindig nem tudatosult benne teljesen, hogy Michelle nincs többé. „A kedvenc elfoglaltsága az volt, hogy kiül a kertbe zenét hallgatni. A halála óta nem bírtam meghallgatni egyetlen dalt sem.”

Exit mobile version