nlc.hu
Család

Esküvői ruhában a 64. házassági évfordulón

Menyasszonynak és vőlegénynek öltözve ünnepelte a 64. házassági évfordulóját egy idős házaspár

A mai napi nagy boldogságban élnek.

Maria és Norman Leo a 64. házassági évfordulójukat úgy ünnepeltek, hogy nem másnak, mint menyasszonynak és vőlegénynek öltöztek be. Tökéletes választás volt ez az idős amerikai házaspár számára, akik – 27 évesen – 1959. október 31-én, éppen Halloweenkor házasodtak össze.

Csak azért akkor házasodtunk össze, mert aznap volt szabad a házasságkötő terem” – magyarázta a 91 éves Norman Leo a Good Morning America-nak.

Maria és Norman Leo

Maria és Norman Leo a 64. házassági évfordulójukon újra “felelevenítették” az esküvőjüket – Forrás: Good Morning America – videó

Több mint 6 évtizeddel később a lányuknak, Lucia Gennának az a vicces ötlete támadt, hogy ráveszi arra a szüleit, hogy öltözzenek be menyasszonynak és vőlegénynek az idősotthon Halloween-partijára. Akkora sikert arattak, hogy a “legjobb jelmez” trófeáját is elnyerték.  

Maria és Norman Leonak 5 gyermekük született, mára már dédszülők is. Azt mondják, nagyon izgatottak és boldogok voltak, amikor összeházasodtak, és a mai napig is nagy boldogságban élnek. Miben rejlik a titkuk? Norman a következőt tanácsolja más házaspároknak: „Mindig hallgass a párodra! Ő otthon a főnök. Bármit is csinál, fogadd el!”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top