nlc.hu
Trend

Régi esküvői fotók

Hihetetlen fotók arról, hogy mondták ki az igent 50 évvel ezelőtt

Nézd ezeket a ruhákat és a csokrokat! Készülj fel, igazi régiségeket poroltunk le!

Elnézve az alábbi, réges-régi képeket, az jut először eszünkbe, hogy vajon tényleg kitartottak-e jóban-rosszban egymás mellett ezek a párok, akik még hírből sem ismerték a csokiszökőkutakat, a galambröptetést vagy az esküvői tűzijátékot. 

Régi esküvői kép

(Fotó: Fortepan / Fortepan)

Ha az égiek megtartották őket egymás mellett, legtöbben már az ezüstlakodalmukon is túl vannak, és az is lehet, hogy több dédunokájuk is született. Hiába folyt le azóta sok víz a Dunán, biztos, hogy nem felejtették el életüknek azt a fontos napját, amikor örök hűséget fogadtak egymásnak.

Bár az jól látszik a fotókon, hogy a részletekre már akkor is ügyeltek az esküvőszervezésnél, egészen más dolgok voltak divatosak, mint ma. Érdemes elidőzni a képeken, szemügyre venni a régi menyasszonyi ruhákat, a vőlegény és a násznép öltözékét, a menyasszonyi csokrokat és a frizurákat! Neked is feltűnik majd, hogy az akkori friss házasoknak és a velük ünneplő vendégeknek még a vonásaik is egészen mások voltak, mint a mostani ifjú pároknak!

Régi esküvői fotó
Megnézem
Összes kép (8)

Nyitókép: Fortepan / Gwen Jones

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top